Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

FRANKLIN LEVINSON - WAY OF THE HORSE 
CORFU SEMINAR
24-25 NOVEMBER 2012

«Επιτυχημένη συνεργασία με το άλογο μέσα από την κατανόηση, τη σοφία και την εμπιστοσύνη» 

24-25 Νοεμβρίου 2012

Gentle, effective horsemanship seminar taught by Horse Whisperer Franklin Levinson
Sponcored by 
http://www.horsesport.gr/


«Ο Franklin Levinson διδάσκει τις ευγενικές και αποτελεσματικές μεθόδους ιππασίας και εκπαίδευσης στο πώς να διαχειρίζεται κανείς τα άλογα για πάνω από 50 χρόνια.

Είναι ένας διεθνής συγγραφέας πολλών επιτυχημένων άρθρων πάνω στη συνεργασία με το άλογο, ενώ έχουν γραφτεί πολλά άρθρα παγκοσμίως για το εκείνον. Το νέο ιππικό κέντρο στην Κέρκυρα, «Silvaland Equestrian and Life Enrichment center» είναι η βάση του Franklin από όταν αυτό άνοιξε τις πύλες του στις αρχές του 2012. Η γυναίκα του Franklin, Ιλόνα Στάικου, που είναι αναγνωρισμένη αμαζόνα και εκπαιδεύτρια για πάνω από 25 χρόνια, θα είναι βοηθός του στο σεμινάριο.

Στόχος του Franklin είναι να δείξει στον άνθρωπο πώς να έχει και να διατηρήσει την καλύτερη δυνατή σχέση με το άλογό του. Το να είναι κάποιος καλός με το άλογό του σε υψηλό επίπεδο, χρειάζεται να βγάλει από μέσα του την καλύτερη ποιότητα και συμπεριφορά. Όπως και με έναν καλό γονιό, οι επιτυχημένες σχέσεις στηρίζονται στην συμπόνια, την καλοσύνη, την επιμονή και την υπομονή, την γνώση, την καθοδήγηση, αλλά και σε άλλα προσόντα. Επιπρόσθετα, είναι ξεκάθαρο ότι εξασκώντας τη σχέση μας με τα άλογα, μας βοηθά να γίνουμε πιο λειτουργικοί σε όλες μας τις σχέσεις. Γι’ αυτό και σε όλα του τα προγράμματα ο Franklin διδάσκει ότι η επιτυχία με τα άλογα είναι ένα είδος εμπλουτισμού της ζωής του ανθρώπου.»
Το σεμινάριο θα γίνει τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.
Φέρτε το δικό σας άλογο, ή χρησιμοποιήστε ένα από αυτά που υπάρχουν στο κέντρο Silvaland.
Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι:
Η ανάπτυξη της εμπιστοσύνης με οποιοδήποτε άλογο μέσα από το να γίνει κανείς «καθοδηγητής» του αλόγου του. Το να ηρεμήσει κανείς ένα νευρικό άλογο διώχνοντας το φόβο του αλόγου ή του ιππέα, η αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων, όπως το δάγκωμα και η κλωτσιά, η καλυτέρευση της ίππευσης χωρίς ηνία και χαλινό, η καλυτέρευση του καθίσματος στη σέλα και η χρήση πιο μαλακών χεριών, η ελευθερία στην εκπαίδευση, η ισορροπημένη ιππασία και φυσικά η ιππική αγωνιστική αθλητική ψυχολογία. Το να μπορεί να καταλαβαίνει κανείς την γλώσσα των αλόγων μέσα από την ιππική ψυχολογία.

• Τιμή σεμιναρίου για τις δύο ημέρες: 175 ευρώ
• Τιμή σεμιναρίου για τη μία ημέρα: 100 Euros.
• Ιδιωτικά σεμινάρια: 25 ευρώ την ώρα
Το σεμινάριο θα διεξαθχεί με έως 8 συμμετέχοντες, οι οποίοι πρέπει να κάνουν κράτηση θέσης νωρίς.
Για συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ. 695 947 8828 (Αγγλικό) - 694 553 1976 (Ελληνικό).

Επίσης επισκεφθείτε: www.WayoftheHorse.org - franklin@WayoftheHorse.org

Χορηγός επικοινωνίας του σεμιναρίου, είναι το πρώτο online περιοδικό για το άλογο και την ιππασία, www.horsesport.gr

Το σεμινάριο θα γίνει στην Κέρκυρα, στους Καλαφατιώνες, στο ιππικό κέντρο «The Silvaland Equestrian and Life Enrichment Center». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου